• Pas 80 bus 7 – 2440 Geel
  • Openingsuren: Enkel op afspraak
  • Bel ons op

    +32 14 72 76 03

  • Mail ons

    info@laumax.be

Aanzicht Ringlaan
Een plek waar mensen geïnspireerd worden, waar men de toekomst voelt, waar het aangenaam is om samen te werken, waar men trots is en waar nieuwe ontmoetingen resulteren in betere resultaten. Dat is onze visie op dit nieuwe kantorencomplex, waar innovatie, duurzaamheid en creativiteit hand in hand gaan. Voor U, als ondernemer en voor alle werknemers.
Aanzicht Kleinhoefstraat
Square One, gelegen te midden van een inspirerende en ondernemende regio, in een speciale zone voor onderzoek en hoogtechnologie. Het gebouw beschikt over ruime parkeermogelijkheden, laadpalen voor elektrische wagens en stalplaatsen voor fietsen en bromfietsen. Bezoekers kunnen gebruik maken van de staanplaatsen vlak voor het gebouw .
Aanzicht Kleinhoefstraat
Square One beschikt over 5 ruime kantoorverdiepingen die flexibel zijn in te delen. Grote raampartijen dragen bij tot een ruimtelijk gevoel. Square One beschikt tevens over een gezamelijke ontspanningsruimte op de eerste verdieping met buitenruimte en patio, een groene sport- en wandelruimte is eveneens aanwezig.