• Pas 80 bus 7 – 2440 Geel
  • Openingsuren: Enkel op afspraak
  • Bel ons op

    +32 14 72 76 03

  • Mail ons

    info@laumax.be

Als eigenaar van een mede-eigendom leeft U samen met een aantal anderen in een gemeenschap. Dit samenleven is een zeer complex gegeven en vraagt dan ook een goede en stabiele organisatie.

De eerste aanzet tot die organisatie wordt gegeven in de statuten van het gebouw (basisakte & reglement van mede-eigendom) en zal verder worden uitgewerkt door de beslissingen van de algemene vergadering van de vereniging van mede-eigenaars (o.a. reglement van interne orde)

Niet onbelangrijk binnen deze organisatie is de rol van de syndicus. Dit maakt uiteraard dat de keuze van uw syndicus een essentiële en wel te overwegen beslissing is.

Een goede syndicus zorgt er immers mee voor dat het samenleven harmonieus en vlot verloopt. Bovendien bezorgt het U gemoedsrust en een aangenaam levensgevoel.

Dankzij de expertise van ons kantoor kunnen wij U een globale aanpak waarborgen, uitgaande van het specifieke en persoonlijke karakter van de mede-eigendom. Wij  beschikken over een uitgebreide juridische en parate kennis die voortdurend wordt bijgeschaafd tijdens verschillende opleidingen en seminaries. Indien nodig werken wij samen met externe experten om U de beste service te waarborgen.